Stichting Samen Starten

Dagbesteding

Een idee is geboren

Stichting Samen Starten is in augustus 2016 opgericht in de wijk Zuilen, door een jong en dynamisch team met veel passie en plezier, in het werken met mensen die een licht verstandelijke / lichamelijke handicap hebben. En uiteraard ook passie hebben om met ouderen te werken die zich eenzaam voelen! Tevens biedt Stichting Samen Starten begeleiding aan jongeren door middel van activiteiten waarin zei ontdekken waar hun talenten liggen, Stichting Samen Starten begeleidt jongeren om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij, met als uitgangspunten : sociale vaardigheden, structuur en ontwikkeling!

Het team van Stichting Samen Starten biedt voor u een zinvolle dagbesteding op maat en heeft oren naar wat een ieder leuk vindt om te doen binnen de dagbesteding, en kijken daarom samen met u naar de mogelijkheden om samen te starten in een zinvolle dagbesteding!

Een reis vol kansen en ontwikkelingen

Iedereen heeft passie op zijn/haar eigen manier en iedereen is uniek en zit vol ambities! Heeft u een lichtverstandelijke /lichamelijke beperking?

Mensen met een lichtverstandelijke/ lichamelijke beperking hebben ook veel passie!

en dit wilt het team van Samen starten samen met u ontdekken door een reis te maken vol kansen en ontwikkelingen binnen Stichting Samen Starten!

Zo kunt u veel betekenen in de maatschappij en zo uw steentje bijdragen met uw ambities! Dit geldt ook voor de jongeren!

Ook de ouderen gaan met het team van Samen Starten op reis naar een plek vol gezelligheid, ontspanning en op reis naar ontwikkeling en structuur!

Pak alvast uw koffer in en maak een reis binnen Stichting Samen Starten!!